Jump to content


Toggle shoutbox Shoutbox Open the Shoutbox in a popup

remember the shoutbox isnt private logged on users can view the shoutbox ! If you cant make a shout hit ctrl & F5 together to re-load your javascript it should then work !
@  RBS33 : (23 November 2019 - 02:00 PM) What size are the spark plug holes in the head, I’m told 12mm?
@  XJR JINKS : (15 November 2019 - 06:22 AM) SERVICE BOOK
@  Nollie : (16 October 2019 - 06:54 PM) Is there an easy way to bypass the clutch switch?
@  cooky : (10 October 2019 - 06:56 PM) just thought id let you know the site is up and runing again

Photo

Help ! Speedo Again

speedo

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Lyberoc

Lyberoc

    new in town

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Gender:Male
  • Location:Rochdale
  • Country:

Posted 17 November 2019 - 04:08 PM

Hi guys , I need help with my 2005 clocks

On turning on the ignition the clocks fail to do the sweep, fuel gauge does come on

All the backlights come on and everything else works just fine

 

I,ve had the clocks off and cleaned up the terminal, 

Cleaned the terminals in the headlight all to no avail

 

When this has happened in the past I,ve simply disconnected the battery for a few hours and the system resets itself

But I,ve left it unconnected for over 48 hours and still no joy

 

I,ve even tried connecting a different ECU to see if that was the problem

 

I dont want to go out and spend ££££££,s on new clocks if the problem is in the wiring

 

Anyone got any ideas please

 

 

I,ve seen similar posts on here but no one has posted a solution






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users